A A A

Vasárnapi hirdetések

 

2021. II. 28. – Nagyböjt második vasárnapja – "B" év

1. Nagyböjt minden péntekén d.u. 5:30-tól keresztúti ájtatosság van a templomban. Utána kezdődik a szentmise.2. A nagyböjt a magunkbaszállás, bűnbánat, imádság ideje. Használjuk jól fel a nekünk adott szent időt.

 

 

3. Jövő pénteken a hónap első pénteke. Meglátogatjuk betegeinket, idős testvéreinket.4. Holnap megkezdődik március hava, a régiek szerint Szent József hava. Buzgóbban s többet imádkozzunk Szent József közbenjárásáért.5. Március 4 és 30 között imahadjáratot tartunk a családokért. Jelentkezni telefonon is lehet. A sekrestyében megtalálható a telefonszám. Te imádkozol egy másik családért, a te családodért imádkozik valaki más. A szórólapon többen is megtudhatunk erről.

 

 

6. Megjelent Jakubinyi érsek úr önéletrajzi írása. Nagyon érdekes olvasmány. A könyv ára 50 lej. Aki meg szeretné vásárolni az újságárusnál, vagy a sekrestyében fel kell iratkoznia.

 

 

7. Szeretettel köszöntjük azon testvéreinket, akik a héten ünneplik születés- vagy névnapjukat, más családi, közösségi ünnepet. Isten éltesse őket!