A A A

Vasárnapi hirdetések

 

2022. V. 15. – Húsvét 5. vasárnapja – "C" év

 

 

1. Jövő vasárnap elsőáldozás lesz egyházközségünkben a 10 órás szentmise keretében. 57 gyerek járul majd először szentáldozáshoz. Kérjük, ne foglalják el az elsőáldozók és szüleik számára lefoglalt helyeket! Csak középtől hátrafele lesznek szabadon elfoglalható helyek. Akik az elsőáldozóknak díszítésre tudnának hozni gyöngyvirágot, kérjük, hogy jelezzék Terézkénél, a sekrestyésnél. És csak szombat délelőttre kellene hozni, hogy ne hervadjanak el.

 

 

2. Két autóbuszt lefoglaltunk a somlyói pünkösdi búcsúra. 25 lej lesz az útiköltség, lehet iratkozni az irodán. De csak akkor írunk fel valakit, amikor ki is fizeti az útiköltséget.

 

 

3. A jövedelmi adó 3,5%-nak felajánlásáról rendelkező 230-as nyomtatvány még elvihető, kitölthető. Nekünk legkésőbb 18-ig, a pénzügynél 25-ig lehet leadni. Hálásan köszönjük mindazoknak, akik ilyen módon is támogatják egyházközségünk működését, munkáját!

 

 

4. Szeretettel köszöntjük azokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat. Isten éltesse őket! Kívánunk mindenkinek áldott hetet!