A A A

Vasárnapi hirdetések

 

Évközi 25. vasárnap, 2023. szeptember 24.

 

1. Ma Szentírás vasárnapja, gyűjtés az Isten Igéjének ismertetését célzó programok támogatására.

 

2. Ugyancsak ma van a Csíki utcai Szent Gellért templom búcsúja. Az ünnepi búcsús mise este 6:00 órakor kezdődik.

 

3. Elkezdtük az elsőáldozási felkészítőket. Továbbra is keddenként du. 16:30-tól lesznek az elsőáldozásra készülők hittanórái a plébánián. Várjuk szeretettel a III. osztályos gyerekeket!

 

4. Jövőben újra lesz bérmálás egyházközségünkben, ezért ősztől kezdődnek a felkészítők. Várjuk a X-XI. osztályos diákok jelentkezését. Jelentkezni lehet a sekrestyében és a plébánia irodájában. Péntekenként este lesz a felkészítő, az első találkozásunk szeptember 29-én, pénteken este 7:00 órától lesz.

 

5. Ugyancsak pénteken este program a házaspároknak. Várjuk szeretettel a házaspárokat pénteken este 7:00 órára a plébánián.

 

6. Az ifi órákat is elkezdjük a héten. Szombaton este 7:00 órától lesznek, a VIII-XII. osztályos fiatalok részére.

 

7. Szombaton lesz egy jó előadás nevelés témában a Krisztus Király templomban du. 4:00 órától. A belépő 25 lej, pároknak 30 lej. Ajánljuk figyelmükbe!

 

8. Jövő vasárnap elsővasárnap. Délelőtt 11:00-től lesz gyerekmise, utána pedig szeretettel várjuk a családokat a plébánián egy kis kötetlen együttlétre. Jövő vasárnap délután pedig szentségimádás a szokásos módon.

 

9. A cserkészfoglalkozások is elkezdődnek, sőt, várnak a cserkészet iránt érdeklődő IV-VII. osztályos gyerekeket. Október 6-án, pénteken du. 5:00 órától lesz az első találkozó.

 

10. Szeretettel köszöntjük azokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy más örvendetes évfordulót. Isten éltesse őket! Kívánunk mindenkinek áldott hetet!