A A A

Vasárnapi hirdetések

 

2019. III. 17. – Nagyböjt II. vasárnapja –  "C" év –

 

 

1. Nagyböjt minden péntekén d.u. 5:30 órától keresztúti ájtatosságot tartunk, utána van az esti szentmise. Vasárnaponként a 7:30 órás szentmise után a magzat keresztútját végezzük.

 

 

2. A teológusok újabb nagyböjti programmal leptek meg. Az egész nagyböjtre szóló lelki program az újságárusnál 5 lejért megvásárolható.

 

 

3. Holnap, március 18-án van a triduum, búcsúra való előkészület harmadik napja. A Szent József búcsú március 19-én, kedden lesz. Ez a templomunk és egyházközségünk legnagyobb ünnepe. Kötelező ülő ünnep. Szentmisék ebben a templomban ünnepi rendben lesznek: reggel 7:30, d.e. 9:00, 10:30 és a búcsús ünnepi szentmise este 6:00 órakor. Aki szentgyónáshoz, szentáldozáshoz járul, igazi búcsút nyer. Használjuk ki a nagy Istennyújtotta lehetőséget.

 

 

4. Az adók 2%-os felajánlását a pénzügy meghosszabította júniusig. Várjuk a kedves hívek felajánlását az egyházközség részére. Formanyomtatványt az újságárusnál találnak, kitöltése után pedig a plébánián leadhatják. A 2000 lejen felüli nyugdíjas testvéreink is kérhetik adójuk 2%-nak az egyházközség javára történő átutalást.

 

 

5. A pápalátogatásra még lehet jelentkezni. Szeretettek hívjuk és várjuk a kedves híveket, hogy aki a különvonattal szeretni eljutni Csíkba, onnan Csíksomlyóra és ott együtt imádkozni a szentmisét a Szentatyával, az iratkozzon fel, hogy kellő időben a regisztrációt elintézhessük és a létszámot bejelenthessük. A plébánia irodájában minden nap reggel 8:00 órától d.u. 3:00 óráig lehet jelentkezni.

 

 

6. Szeretettel köszöntjük azon testvéreinket, akik a héten ünneplik születés- vagy névnapjukat, más családi, közösségi ünnepet. Isten éltesse őket!