A A A

Vasárnapi hirdetések

 

2019. I. 13. – Urunk megkeresztelése –  "C" év –

 

 

1. Ma este 9:00 órakor megtartjuk a 13-án szokásos éjszakai szentségimádást a plébánia hittantermében. Éjélkor szentmisével fejezzük be.

 

 

2. Január 17-én, csütörtökön az elsőáldozási felkészító 16:30-kor lesz, újrakezdődtek tehát a hittanórák a plébánián. A bibliaórákat csak az ökumenikus imatized után kezdjük el.

 

 

3. Január 18-án, pénteken este 6:00 órakor kezdődik az ökumenikus imatized. A beosztás megtalálható a most megjelent Egyházi tudósítóban.

 

 

4. Január 19-én, szombaton 10:00 órától barkácsolós hittanóra lesz a hittanteremben az ovisok és kisiskolások részére. A bérmálkozókat is várjuk 12:00 órára.

 

 

5. A házszentelést Isten segítségével befejeztük. Hisszük azt, hogy azon családok, ahol fontosnak tartották az Úr áldását kérni és imádkozni azért, meghallgatásra találnak kéréseik. Megköszönjük az adományokat, Isten fizesse meg. Külön köszönjük azon családok jóságát, akik a papnak és kiséretének ebédet vagy vacsorát adtak. Isten fordítsa vissza vendéglátásukat és jutalmazza meg jóságukat.

 

 

6. Sok szeretettel köszöntjük azon testvéreinket, akik a héten ünneplik születés- vagy névnapjukat, más családi, közösségi ünnepet. Isten éltesse őket!