A A A

Vasárnapi hirdetések

 

2023. VI. 4. – Szentháromság vasárnapja"A" év

 

 

1. Ma elsővasárnap, szentségimádás lesz délután a szokásos módon.

 

2. Június 8-án, csütörtökön Úrnapja, Jézus Szent Testének és Szent Vérének kötelező főünnepe. Szentmisék 7:00-től, 10:00-től és este 6:30-tól lesznek. Az ünnepi szentmise este 6:30-tól a főtéren lesz, a körmenet pedig a park körül, a város katolikus plébániáinak közös szervezésében. Várunk majd mindenkit szeretettel és kérjük a gyerekeket, hogy gyűjtsenek majd arra az estére virágszirmot, mert ők fognak menni a körmenetben az Oltáriszentség előtt és virágot hintve szőnyeget készíteni az Úrnak.

 

3. Szombaton tanévzáró hittanóra az óvódás és kisiskolás gyerekek részére. Várjuk szeretettel a gyerekeket 10:00-től 13:00-ig egy játékos együttlétre a plébánián.

 

4. Jövő vasárnap a hónap második vasárnapja, a 10:00 órás szentmise ünnepélyes lesz, orgona és fuvola fogja zeneileg színesebbé tenni a szentmisét.

 

5. Jövő vasárnap szeretnénk köszönteni a jubiláns házasokat, az idén 25, 50, illetve 60. házassági évfordulójukat ünneplőket. A 12:00 órás szentmisében imádkozunk értük és velük, utána pedig várjuk őket egy ebédre a plébánián. A meghívókat kézbesítettük, kérünk visszajelzést azoktól, akik az ebéden is szeretnének részt venni. Ha valaki kimaradt volna valamiért (nincs a nyilvántartásunkban, vagy elkerülte volna a figyelmünket), kérjük, hogy bátran szóljon, várunk minden házaspárt, akik az idén ünneplik házasságuk 25, 50, illetve 60. évfordulóját.

 

6. Szeretettel köszönjük azokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy más örvendetes évfordulót. Isten éltesse őket! Kívánunk mindenkinek áldott hetet!